Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 11 d’abril del 2020

‘When You Finish Saving the World’.


Des de Deadline, ens informen de que la guanyadora d’un Oscar Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven, The Kids Are All Right) i Finn Wolfhard (Stranger Things, It, Ghostbusters: Afterlife) protagonitzaran la comèdia/drama ‘When You Finish Saving the World’, escrita i dirigida pel nominat al Oscar Jesse Eisenberg (The Social Network, The Double, The Squid and the Whale, Now You See Me) en el seu debut com a director, amb la guanyadora d’un Oscar Emma Stone (La La Land, The Favourite, Birdman) produint.

‘When You Finish Saving the World’, està inspirat en el pròxim original audible de Eisenberg, del mateix nom que s’estrenarà aquest any. Els detalls del argument del film es mantenen es secret, però el film tindrà un punt de vista lleugerament diferent al del audiollibre, que ha estat escrit per l’actor.


Al llarg de tres dècades, el programa d’àudio de sis parts seguirà a tres membres d’una família: Nathan, un pare que està aprenent a connectar-se amb el seu fill recent nascut; Rachel, una jove estudiant universitària que busca trobar el seu lloc en una relació i en la vida; i Ziggy, un adolescent amb l’esperança de descobrir d’on ve i cap a on es dirigeix. Wolfhard també posarà veu al programa i Kaitlyn Dever està en converses per unir-se.

El guionista i director de SNL Dave McCary i Moore també produiran el film. CAA Media Finance representarà els drets de distribució internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada