Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 d’abril del 2020

'Edgar Wright Project'.


Després de associar-se amb el distribuïdor Focus Features per a la seva aclamada trilogia ‘Three Flavours Cornetto’, Edgar Wright (Baby Driver) es reuneix amb l’estudi per a dirigir una adaptació de la novel·la debut de Simon Stephenson ‘Set My Heart to Five’, segons Deadline.

Encara no s’ha publicat, la novel·la te lloc en el futur “massa humà” de 2054 i segueix a Jared, un androide que s’engresca en la cerca per a convèncer els humans de que a ell i a la seva espècie se’ls ha de concedir la capacitat de sentir després de sotmetre’s als seus el despertar emocional provocat per la seva introducció als films dels anys 80’s i 90’s que condueix a una aventura a través de la costa oest Americana. Després de la conclusió del viatge, Jared es decideix a escriure un guió cinematogràfic que canviarà el món.


Els drets de la novel·la van ser adquirits recentment per Focus features, Wroking Title Films i Complete Fiction Films, que van firmar amb el director de ‘Baby Driver’, Wright, per a dirigir el projecte, mentre que el propi Stephenson està adaptant el guió del seu propi manuscrit. La novel·la es publicarà més endavant aquest any per Hanover Square Press de HarperCollins en els USA i 4th Estate a United Kingdom.

Focus Features i Wright han treballat junts des del seu segon esforç, el clàssic romàntic de Zomedy ‘Shaun of the Dead’, seguit per la resta de la trilogia ‘Cornetto’, ‘Hot Fuzz’ i ‘The World’s End’, amb Working Title també produint els últims dos títols i i el seu thriller nominat al Oscar ‘Baby Driver’. El pròxim projecte de Wright, el thriller psicològic ‘Last Night in Soho’ protagonitzat per Anya Taylor-Joy (The New Mutants) i Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), està produït per Working Title i està essent distribuït per Focus Features.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada