Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 d’abril del 2020

'Alita: Battle Angel Sequel'.


Si bé ‘Alita: Battle Angel’ potser no va tenir gaire èxit amb les critiques, si que ho va aconseguir en la taquilla, ja que el film va aconseguir $404.852.543 en tot el món havent costat $170M i provocant una seqüela per als fans i productors, i ara protagonitzada de nou per Christoph Waltz (No Time to Die).

En una entrevista amb Collider per a ‘Most Dangerous Game’ de Quibi “Pel·lícules per episodis”, se li va preguntar a Waltz sobre l’apassionada base de fans de va obtindré Alita i la possibilitat de tornar per a una seqüela, responent “Esclar” i que seria més que un joc per a repetir el seu paper de figura paterna.

“Però, ja saps, sóc tan savi com tu”, va dir Waltz. “No he escoltat res i estic una mica decebut i sorprès de no haver escoltat res fins ara, perquè sé que té seguidors”. Sé que a la gent li va agradar i a part del que van dir els altres, em va encantar i em va agradar treballar en ella i em va agradar el resultat. Ja saps, era Fox i Fox ja no existeix. Ara és Disney. Potser no encaixi en la ‘Disneyficació’, però no tinc ni idea. Potser estiguin treballant en alguna cosa i jo no seria la primera persona en escoltar, però mentre tant, no he escoltat res”.

Els visionaris cineastes James Cameron (Avatar) i Robert Rodríguez (Sin City) creen una nova heroïna innovadora a ‘Alita: Battle Angel’, una història plena d’acció i esperança, amor i empoderament. Situada diversos segles en el futur, la abandonada Alita (Rosa Salazar) es trobada en el depòsit de ferralla de Iron City per Ido (Christoph Waltz), un ciber-metge compassiu que du al ciborg inconscient Alita a la seva clínica. Quan Alita desperta, no recorda qui és, ni reconeix el món en el que es troba.

Tot és nou per Alita, cada experiència és el primer. A mesura que aprèn a navegar per la seva nova vida i les traïdors carrers de Iron City, Ido intenta protegir a Alita del seu misteriós passat, mentre que el seu nou amic intel·ligent de carrer, Hugo (Keean Johnson), s’ofereix per ajudar-la a activar els seus records. Es desenvolupa un efecte creixent entre els dos fins que les forces mortals persegueixen a Alita i amenacen les seves noves relacions. És llavors quan Alita descobreix que té habilitats de lluita extraordinàries que podrien fer-se servir per salvar als amics i la família que ha arribat a estimar. Decidida a descobrir la veritat darrera del seu origen, Alita empren un viatge que la durà a enfrontar-se a les injustícies d’aquest món obscur i corrupte, i descobrirà que una jove pot canviar el món en el que viu.

‘Alita: Battle Angel’ també està protagonitzada per Jennifer Connelly (Top Gun: Maverick), el guanyador d’un Oscar Mahershala Ali (Moonlight, Green Book), Ed Skrein (Deadpool) i Jackie Earle Haley (Rorschach a ‘Watchmen’).

Dirigida per Robert Rodríguez, el film presenta un guió escrit per James Cameron i Laeta Kalogridis i Rodríguez. Basat en la sèrie de novel·les gràfiques Gunnm de Yukito Kishiro, Alita: Battle Angel està produïda per Cameron i Jon Landau.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada