Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 4 d’abril del 2020

'Call Me By Your Name Sequel'.


Després de més de dos anys des de que es va estrenar ‘Call Me By Your Name’ el 2017, el guardonat director Luca Guadagnino finalment va parlar sobre l’esperada seqüela de la seva aclamada pel·lícula dramàtica de romanç. Parlant amb el mitjà italià Gay.it, Guadagnino ha confirmat que la seqüela de ‘Call Me By Your Name’, que es basarà en la novel·la seqüela de André Aciman de 2019 titulada ‘Find Me’, encara està en desenvolupament actiu, ja que es suposava que havia que anar a Estats Units per conèixer al potencial escriptor.

Però com ja sabeu, degut al COVID-19, la reunió es va posposar al igual que totes les altres produccions cinematogràfiques a Hollywood en aquest moment. A més, el director també va revelar que el seu repartiment principal, inclòs el nominat al Oscar Timothée Chalamet i Armie Hammer, estan llestos per repetir els seus icònics papers com a Elio i Oliver.

“Anava a Estats Units per a conèixer a un escriptor que estimo molt, el qual no vull revelar el seu nom, per parlar sobre la segona entrega”, va dir Guadagnino. “Desafortunadament, tot està cancel·lat. Per suposat, és un gran plaer treballar amb Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stulhbarg, Esther Garrel i els altres actors. Tots estaran allà en el nou film”.

Basat en l’aclamada novel·la del mateix nom de André Aciman i dirigida per Luca Guadagnino, ‘Call Me By Your Name’ es desenvolupa a l’estiu de 1983 al nord de Italia. Seguia a Elio Perlman (Timothée Chalamet), un jove americà Italià precoç de 17 anys, que va passar els seus dies a la vil·la de la seva família del segle XVII transcrivint i tocant música clàssica, llegint i coquetejant amb la seva amiga Marzia (Esther Garrel). Elio gaudeix d’una relació propera amb el seu pare (Michael Stuhlbarg), un eminent professor especialitzat en cultura grecoromana i la seva mare Annella (Amira Casar) una traductora, qui l’afavoreix amb els fruits de la alta cultura en un entorn que desborda delícies naturals.

Si bé la sofisticació i les dones intel·lectuals de Elio suggereixen que ja és un adult de ple dret, hi ha moltes coses que encara resten innocents i sense forma sobre ell, particularment sobre assumptes del cor. Un dia, Oliver (Armie Hammer), un encantador estudiós estatunidenc que treballa en el seu doctorat, arriba com a passant anual d’estiu encarregat d’ajudar al pare de Elio. En mig del esplendor banyat pel sol del escenari, Elio i Oliver descobreixen la embriagadora bellesa del despertar del desig en el transcurs d’un estiu que alterarà les seves vides per sempre.

Protagonitzat per Armie Hammer, Timothée Chalamet i Michael Stuhlbarg, ‘Call Me By Your Name’ va ser produïda per Peter Spears, Emilie Georges, Guadagnino, James Ivory, Marco Morabito, Howard Rosenman i Rodrigo Teixeira. Naima Abed, Tom Dolby, Sophie Mas, Lourenco Sant’Anna, Derek Simonds i Margarethe Baillou van ser productors executius. Les cançons originals del film van ser escrites e interpretades per Sufjan Stevens.

Des de la seva estrena als cinemes en el 2017, el film va rebre nombrosos elogis i va obtenir diverses nominacions i premis, incloent el guanyar un dels quatre Premis al Oscar al Millor Guió Adaptat. Degut a la seva increïble actuació com Elio, el film va llençar immediatament a Timothée Chalamet al estrellat i ara és considerat com un dels actors joves més buscats d’aquesta generació. Chalamet ha aparegut recentment en l’adaptació plena d’estrelles ‘Little Women’ de Greta Gerwig i després se’l veurà a ‘The French Dispatch’ de Wes Anderson i a ‘Dune’ de Denis Villeneuve.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada