Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 d’abril del 2020

‘All Day and a Night’.

Netflix ha publicat el tràiler oficial del pròxim film de Joe Robert Cole el drama titulat ‘All Day and a Night’, protagonitzat pel guanyador d’un Emmy l’actor Jeffrey Wright i l’actor de ‘Moonlight’, Ashton Sanders, com a pare i fill, J.D. i Jahkor. El film estarà disponible per al servei de streaming el divendres 01 de Maig. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


El film ‘All Day and a Night’, mentre Jahkor Abraham Lincoln, de veu suau, lluita per mantindré viu el seu somni de rapejar en mig d’una guerra de bandes a Oakland, la seva nefasta vida i les seves responsabilitats en el món real el duen més i més a creuar el costat dret i equivocat de la línia i amb conseqüències tràgiques. Al aterrar a la presó al costat del seu pare, J.D., a qui mai va voler ser, Jahkor s’embarca en un viatge poc provable de autodescobriment, explorant els esdeveniments que els uneixen, amb l’esperança d’ajudar al seu fill recent nascut a trencar un cicle que es sent inevitable.

El film està protagonitzat per Ashton Sanders (Moonlight, Native Son), Jeffrey Wright (Angels in America, Westworld), Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen, Candyman), Regina Taylor (I’ll Fly Away), Kelly Jenrette, Isaiah John, Shakira Ja-nai Paye i Christopher Meyer.

‘All Day and a Night’ està escrit i dirigit per Joe Robert Cole, qui és conegut com el guionista en el guardonat film de Marvel Studios del MCU ‘Black Panther’. El film esta`produït per Nina Jacobson, Brad Simpson i Jared Ian Goldman.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada