Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 d’abril del 2020

'Sandman'.

Ja han passat cinc mesos des de la última noticia sobre l’esperada adaptació a sèrie per a Netflix, ‘Sandman’, de Vertigo Comic, i ara el seu creador Neil Gaiman va recórrer a Timblr per a respondre a la pregunta d’un fan sobre la sèrie en llarg desenvolupament. Al igual que tots els projectes actuals de Netflix en aquests moments, el guardonat autor ha revelat que la sèrie de ‘Sandman’ també s’ha vist afectada per l’actual situació de pandèmia mundial i ha quedat suspesa de moment.

Tot i això, Gaiman assegura als fans que això és sols un revés menor i que el desenvolupament de la sèrie continuarà després de que les coses hagin tornat a la normalitat novament. A més, també va revelar l’estat de la preproducció abans de que es suspengués temporalment, confirmant que els càstings ja havien començat amb els guions per a la primera temporada ja escrita.

https://neil-gaiman.tumblr.com/post/615424660251803648/i-noticed-on-the-wikipedia-page-for-the-sandman

Hi ha hagut diversos intents de convertir els còmics influents de Sandman en adaptacions live-action abans, que es remunten als anys 90 quan va començar la sèrie. Recentment, Joseph Gordon-Levitt es va unir per a protagonitzar i dirigir una adaptació cinematogràfica per a New Line Cinema de WB, abans de que aquesta versió no es materialitzes.

Sandman, que va llançar la marca Vertigo de DC Comics, va tenir una tirada de 75 números a partir de 1989. Els mons dintre els mons de Gaiman van teixir una antologia episòdica, centrant-se en els personatges al·legòrics de Dream i els seus germans i germanes, coneguts com Endless (Death, Desire, Despair, Delirium, Destruction and Destiny).

La sèrie serà produïda per Neil Gaiman i David Goyer amb el coguionista de Wonder Woman, Allan Heinberg, com a showrunner. L’any passat, Gaiman també va revelar que ja estan planejant una possible segona temporada.

L’adaptació de la sèrie ‘Sandman’ marca un altre adaptació d’un còmic d’alt perfil per a Netflix, que ja disposa de ‘The Umbrella Academy’ de Dark Horse, produint ja la segona temporada juntament amb altres treballs de Mark Millar com ‘The Magic Order’ i ‘Jupiter’s Legacy’.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada