Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 d’abril del 2020

'Universal & LEGO'.


Després de que el desembre passat s’anuncies que Universal Pictures estava entrant en un acord pels drets exclusius per a realitzar films basats en la marca de 70 anys d’antiguitat, LEGO, després de que Warner Bros. deixes que els drets que tenia sobre la marca per a realitzar films caduques, des de Deadline ens informen de que universal ha completat oficialment un acord exclusiu per a cinc anys amb el grup LEGO per al desenvolupament, producció i distribució dels films a les sales de cinema.

“El sistema de joc de LEGO ofereix a les persones la capacitat de construir mons i crear històries que transmeten al llarg de cada fase de les seves vides”, va dir la presidenta de Universal Filmed Entertaiment Group, Donna Langley. “Associar-se amb una marca tant icònica que segueix sent rellevant i està en constant evolució permet la creativitat en la narració d’històries. Estem encantats de començar a construir el pròxim episodi dels films de LEGO al costat de Jill i l’equip de LEGO a mesura que continuen inspirant curiositat i innovació”.

Els films originals de LEGO que resten encara en la biblioteca de Warner Bros. van recaptar un total convinat de $1,1 bilions a nivell mundial. El mitjà senyala que Universal espera pol·linitzar idees amb els seus propis títols com blocs de construcció per un ressorgiment en els pròxims films de LEGO, com Jurassic Park, els monstres dels films clàssics de Universal i més.

“El compromís de Universal amb la narració única de diverses veus fa que el estudi sigui el soci perfecte quan el Grup LEGO s’integra en aquesta nova fase de filmació”, va agregar Jill Wilfert, cap de Entertaiment LEGO Group. “Donna i tot l’equip de Universal aporten una sensació de sorpresa i imaginació que compartim, i no podem esperar per executar la nostre visió compartida”.

Wilfert de LEGO Group en serà productor de tots els projectes LEGO desenvolupats i estrenats per Universal. Dan Lin de Rideback, que va produir tots els films anteriors de LEGO, i Jonathan Eirich produiran al costat de Wilfert en el pròxim film inspirat en LEGO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada