Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 8 de febrer del 2023

'A Quiet Place: Day One'.


El creador de A Quiet Place, John Krasinski, ha utilitzat tuiter per a confirmar que la producció de la pròxima preqüela del drama de terror de Paramount Pictures, A Quiet Place: Day One, ha començat. La preqüela arribarà als cinemes el pròxim 08 de març de 2024.

El veterinari de Office també va compartir les primeres imatges darrere de les càmeres de la seva visita al set, amb l’estrella principal Lupita Nyong’o i el director Michael Sarnoski. Les fotos també ens brinden el nostre primer cop d’ull a una de les localitzacions del film.

“Foto necessària de la pissarra el dia u...aquest cop amb un gir! Molt honrat d’estar-hi [el] dia 1 de A Quiet Place: Day One amb el mestre Michael Sarnoski i la llegendària Lupita Nyong’o, va escriure Krasinski a Twitter. “No puc esperar a veure quina màgia evoquen en aquest!”.

A Quiet Place: Day One, estarà dirigit per Michael Sarnoski (Pig), basat en una idea original de John Krasinski. Representarà l’arribada dels extraterrestres cecs que s’han apoderat per complet del món que John Krasinski va imaginar per primer cop en el film original de 2018.

A quiet Place Part 2 va sacsejar el to de la franquícia de terror amb una emocionant escena que mostrava el caos dels primers dies de la invasió. Day One ampliarà encara més aquest concepte al temps que canviarà la perspectiva més enllà de la família Abbott que segueix la saga principal.

Day One servirà com un entremig dels films principals de la franquícia, ja que el director John Krasinski tornarà per a dirigir la tercera entrega. Aquest film s’estrenarà en algun moment de 2025, però això està força llunyà i definitivament està subjecte a canvis.

A Quiet Place: Day One s’estrenarà el 08 de Març de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada