Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de febrer del 2023

'Peter Pan & Wendy'.

Ja tenim per fi, després de més d’un any des del últim cop que en vaig escriure una notícia, el primer tràiler oficial i cartell de Peter Pan & Wendy la nova pel·lícula basada en aquest popular personatge i que s’estrenarà a Disney+.

Programat per estrenar-se exclusivament a Disney+ el pròxim 28 d’abril de 2023, Peter Pan & Wendy es descriu com “una reinvenció d’acció en viu (live-action) de la novel·la de J.M. Barrie i el clàssic animat de 1953”. El director i coguionista David Lowery va comentar sobre la pròxima adaptació:

“Al realitzar Peter Pan & Wendy, ens vam proposar crear un film que honori tant al text original de J.M. Barrie com l’adaptació animada de Walt Disney; volíem vigoritzar la nostre narració amb sinceritat emocional, un cor obert i un gran anhel d’aventura”, va afirmar Lowery. “Centenars d’artistes increïbles han passat molts anys duent aquest film a la pantalla; estic emocionat de que el públic vegi el seu treball, pugi a aquest viatge i redescobreixi una història perpetua des de una nova perspectiva”.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell...

          

          


Peter Pan & Wendy està dirigida per David Lowery (Pete’s Dragon, The Green Knight) amb Toby Halbrooks que ha coescrit l’adaptació amb Lowery. El film està protagonitzat per Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk i Jim Gaffigan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada