Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de febrer del 2023

'Hellboy reboot'.


Segons la informació existent, Millennium Media està treballant en un nou film de Hellboy amb un director ja adjunt i un guió que ja s’ha escrit.

Des de DiscussingFilm ens informen de que Brian Taylor dirigirà el pròxim film de Hellboy. Taylor és millor conegut per dirigir diversos episodis de Happy! I va codirigir dos films de Crank i Ghost Rider: Spirit of Vengeance amb Mark Neveldine. També va coescriure Jonah Hex de 2010 amb Neveldine.

Encara no s’ha revelat cap actor per a interpretar al personatge principal, i el film actualment no té distribuïdora. Segons la informació, el rodatge començarà a Bulgària el mes d’abril.

El mitjà assenyala que el creador de Hellboy, Mike Mignola i l’autor Christopher Golden han rebut acreditacions de la història del film, tot i que no està clar si han treballat en el guió. Les fonts del mitjà diuen que el títol provisional del film és Hellboy: The Crooked Man, tot i que es desconeix si el film es basarà en la història de The Crooked Man dels còmics de Hellboy.

“L’any 1956, en algun lloc de les muntanyes de West Virginia, Hellboy es troba amb Tom, un home que en la seva joventut va vendre la seva ànima a un dimoni del bosc conegut com l’home tort”, es pot llegir en la sinopsis del llibre. “Junts viatgen de tronada al obscur cor de les muntanyes Apalatxes per a enfrontar-se a aquest dimoni i veure si l’ànima d’en Tom pot ser salvada”.

El film de Hellboy més recent es va estrenar l’any 2019 i va estar protagonitzat per David Harbour. Va tenir una rebuda força negativa per part dels crítics i els fans i es va comparar amb els populars films de Hellboy de Guillermo del Toro de mitjans de la dècada dels 2000.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada