Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de febrer del 2023

'Welcome to Derry'.


Des de HBO Max han donat llum verda a la sèrie Welcome to Derry, la sèrie preqüela de It de 2017 i It Chapter Two de 2019.

La sèrie està desenvolupada per a televisió per Andy Muschietti i Barbara Muschietti, els quals van dirigir i produir ambdós films de It, respectivament, així com l’actor i guionista Jason Funchs, qui va aparèixer com el representant de Richie a It Chapter Two. Fuchs s’estableix com a co-showrunner al costat de Brad Caleb Kane.

Tant Fuchs com Kane també en seran productors executius al costat de Andy i Barbara Muschietti, els dos últims ho faran a través de la seva productora Double Dream. Andy Muschietti també dirigirà diversos episodis de la sèrie, inclòs l’episodi d’estrena.

Amb respecte al anunci, l’autor de It, Stephen King, va declarar: “Estic emocionat de que la història de Derry, la ciutat més embruixada de Maine, continuï, i m’alegro que Andy Muschietti sigui qui supervisi les festivitats aterridores, juntament a un cervell de confiança inclosa la seva talentosa germana, Barbara. Globus vermells per tot arreu!”.

“Quan érem adolescents, fèiem trons per a llegir els episodis de It de Stephen King fins que el gruix del llibre de butxaca es desmuntava”, van dir Andy i Barbara Muschietti. “És una història èpica que conté multituds, molt més enllà del que podríem explorar en els nostres films. Estem neguitosos per compartir les profunditats de la novel·la de Steve, en tot el seu cor, humor, humanitat i terror”.

“Ambientada en el món del univers de It de Stephen King, Welcome to Derry (Wt) es basa en la novel·la de It de King i amplia la visió establerta pel cineasta Andy Muschietti en els llargmetratges de It i It Chapter Two”, es pot llegir en la sinopsis.

Les nous films de It van ser un gran èxit de taquilla, ja que van recaptar entre els dos films $1.174.965.076 a nivell mundial. It: Chapter Two va ser la darrera entrega i va tenir lloc 27 anys després dels esdeveniments de la primera entrega, amb un repartiment nou que incloïa a Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone i Andy Bean.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada