Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 1 de febrer del 2023

'DC Studios'.


Tal com va prometre, James Gunn ha revelat part del pròxim calendari del DC Universe ahir, brindant als fans una millor visió de que esperar de DC Studios en el futur. Estaran connectats els films, les sèries, els animes i els videojocs. Aquesta primera fase l’anomenen “Gods and Monsters” (Déus i Monstres).

Actualment les pròximes estrenes més immediates del DCU són les següents:

 

Shazam! Fury of the Gods: s’estrenarà el 17 de març de 2023. La seqüela de Shazam! Veu a Zachary Levi tronar com a heroi protagonista, que es troba lluitant contra les filles de Atlas interpretades per Rachel Zegler, Lucy Liu i Helen Mirren.

The Flash: estrena 16 de Juliol de 2023. Ezra Miller trona al Univers DC com a Barry Allen i viatja en el temps per a intentar evitar l’assassinat de la seva mare. El repartiment també inclou a Michael Keaton i Ben Affleck com les diferents versions de Batman i Sasha Calle com a Supergirl.

Blue Beetle: s’estrenarà el 18 d’agost de 2023. Xolo Maridueña porta a Jaime Reyes al ring del DCU. Originalment programat per estrenar-se a HBO Max, ara arribarà als cinemes i presenta a George Lopez i Susan Sarandon.

I finalment Aquaman and the Lost Kingdom: que s’estrenarà el 25 de desembre de 2023. El segon film de Aquaman veu a Jason Momoa tornar com l’heroi al costat de Black Manta de Yahya Abdul-Mateen II, qui cerca venjança després de la mort del seu pare.

A continuació anomeno els pròxims 10 projectes, essent l’estrena de Superman: Legacy, l’inici de la era del DC Studios:

Creature Commandos: una sèrie animada de set episodis escrita per Gunn. Ja està en producció. És una versió moderna del equip de monstres que es van reunir per a lluitar contra els nazis. El repartiment de veus també representarà la versió live-action dels personatges si els antiherois apareixen en films o sèries.


Waller: un spin-off de Peacemaker protagonitzat per Viola Davis i escrit per Christal Henry i Jeremy Carver.


Superman: Legacy- el pròxim film de Superman escrit per Gunn que no és un film d’origen. S’estrenarà el 11 de Juliol de 2025. Es un dels pocs projectes futurs que té data d’estrena.



Lanterns: la sèrie de Green Lantern de Greg Berlanti ha estat descartada i un nou espectacle ocuparà el seu lloc. Estarà protagonitzat per Hal Jordan i John Stewart.


The Authority: un film basat en els superherois de Wildstorm.


Paradise Lost: una sèrie de HBO Max que es diu que serà un drama al estil de Game of Thrones ambientat a Themyscira. Té lloc abans de Wonder Woman.


The Brave and the Bold: un nou film de Batman amb Damian Wayne.



Booster Gold: sèrie de HBO Max basada en el superheroi de nivell inferior.


Supergirl: Woman of Tomorrow - un film de Supergirl que es basarà en la mini-sèrie de Tom King.


Swamp Thing: un film de terror de DC que tancarà el primer episodi del nou DCU.

Com a films independents hi ha:

The Batman Part II: on tornarem a veure a Robert Pattinson tronant com a Batman i  Matt Reeves dirigir de nou, i que s’estrenarà el 03 d’octubre de 2025.

Joker: Folie à Deux -on de nou Joaquim Phoenix tornarà a interpretar a Arthur Fleck/Joker, tindrem a Lady Gaga com a Harley Quinn i Zazie Beetz de nou com la veïna Sophie Dumond.

Amb una visió clara per davant, l’univers DC ara pot avançar cap a un objectiu unificat en lloc de sentir-se inconnexa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada