Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 17 de febrer del 2023

'The Penguin'.


L’estrella de Encanto, Rhenzy Feliz, ha estat escollit per a un dels papers principals al costat de Colin Farrell i Cristin Miloti en la pròxima sèrie de HBO Max The Penguin (El Pingüí). Segons les informacions, Feliz interpretarà a un adolescent que entaula una amistat amb Oswald Cobblepot. S’espera que la producció comenci en algun moment d’aquest mes en la ciutat de Nova York.

Segons Deadline, l’estrella de House of Cards, Michael Kelly i l’actriu de The Expanse, Shohreh Aghdashloo, també han estat escollits per al pròxim spin-off de The Batman de Matt Reeves al costat de Deirdre O’Connell de Outer Range. Encara es mantenen en secret més detalls sobre el personatge.

Ambientada en el món de The Batman, la sèrie de HBO Max es centrarà en el passat de Oswald Cobblepot i mostrarà el seu ascens al poder en el sòrdid ventre de Gotham en lloc de retratar-lo com el Cap de la màfia establert. El personatge té una rica història d’aparicions en acció real, ja que Danny DeVito el va interpretar en el film Batman Returns de Tim Burton, mentre que Robin Lord Taylor el va interpretar a la sèrie Gotham.

El drama limitat es basarà en els personatges de DC creats per Bob Kane i Bill Finger. Està essent escrit per Lauren LeFranc, qui també n’és el showrunners. Els primers dos episodis estaran dirigits per Craig Zobel.

La pròxima sèrie de El Pingüí estarà produïda per Dylan Clark i Matt Reeves de The Batman, Farrell, LeFranc, Daniel Pipski, Adam Kassanand i Rafi Crohn. És un projecte conjunt entre 6tj and idaho, DC Entertainment, Dylan Clark Productions i Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada