Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de febrer del 2023

'Disney Sequels'.


Doncs bé, durant la presentació de guanys del primer trimestre de Disney d’ahir, el CEO de Disney, Bob Iger, ha anunciat que les seqüeles de Frozen 2, Toy Story 4 i Zootopia estan en procés.

“Avui em complau anunciar que tenim seqüeles en procés dels nostres estudis d’animació per a algunes franquícies més populars, Toy Story, Frozen i Zootopia. Aviat tindrem més per a compartir sobre aquestes produccions però aquest és un gran exemple de com ens estem recolzant en les nostres marques i franquícies inigualables·, va dir Iger (a través de Deadline).



Això no és una gran sorpresa donat lo rentables i aclamades per la crítica que són les tres franquícies anomenades. Els tres films anteriors, Frozen 2, Toy Story 4 i Zootopia, van ser nominades als Premis de l’Acadèmia, i l’última entrega cinematogràfica de cada franquícia va recaptar més de $1.000M.

En comparació amb els retorns de film original de Disney més recent, Strange World, que va recaptar menys de $74M en tot el món als cinemes, el punt de vista de tronar a aquestes franquícies massives per a noves seqüeles té sentit, especialment perquè Disney està introduint una sèrie de noves mesures de reducció de despeses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada