Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de febrer del 2023

'Freaky Friday 2'.


Mentre estava en els Premis del Gremi de Productors el cap de setmana passat, l’estrella de Freaky Friday, Jamie Lee Curtis, va parlar sobre la possibilitat de que hi hagi una seqüela del film de Disney de 2003.

L’actriu va aclarir que si bé no deia res en concret que “succeís de forma oficial”, la seqüela de Freaky Friday si succeirà.

“Succeirà”, va dir. “Sense dir que està succeint de manera oficial, et miro en aquest moment i dic: ‘Estic segura que succeirà’. Succeirà” (des de Variety).

Curtis ha estat parlant sobre una possible Freaky Friday 2 des de fa algun temps. L’estrella va apuntar que hi hauria una seqüela de Disney i va parlar amb la seva coprotagonista Lindsay Lohan sobre aquesta possibilitat l’any passat. A principis d’aquest mes, Curtis inclús va publicar una foto antiga d’ella i Lohan a Instagram amb el títol “És Divendres. Solament dic! Creuem els dits rars! 

Freaky Friday va fer el seu debut als cinemes al 2003. A més de rebre crítiques positives, el film també va ser un èxit de taquilla, amb una recaptació de $160.846.332 per a un pressupost informat de $26M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada