Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 26 de febrer del 2023

'The Buried Giant'.

Després del èxit de la seva adaptació animada en stop-motion de Pinocchio, sembla a ser que el director Guillermo Del Toro ha trobat oficialment el seu pròxim projecte animat amb Netflix. Des de Deadline ens informen de que el cineasta guanyador d’un Oscar està desenvolupant l’adaptació cinematogràfica animada de The Buried Giant, basat en la novel·la de fantasia del guanyador del Premi Nobel Kazuo Ishiguro del mateix nom.

The Buried Giant continua la meva associació d’animació amb Netflix i la nostra recerca del stop-motion com un mitjà per a explicar històries complexes i construir mons il·limitats”, va dir Del Toro en un comunicat. “És un gran honor i una més gran responsabilitat per a mi dirigir aquest guió de Dennis Kelly i estem adaptant la novel·la profunda i imaginativa de Kazuo Ishiguro”.

The Buried Giant estarà dirigit per Guillermo Del Toro a partir d’un guió que està coescrivint amb Dennis Kelly (Matilda the Musical). La història té lloc en una Anglaterra post artúrica fictícia, on ningú pot retenir recursos a llarg termini. Es centra en una parella britànica de ancians, que està tractant de buscar al fill que recorden vagament.

El film estarà produït per Del Toro, amb ShadowMachine servint com a estudi de stop-motion. Això marca l’última col·laboració de Del Toro amb Netflix després de treballar per primer cop en nun film animat, inclòs Trollhunters: Tales of Arcadia i Trollhunters: Rise of the Titans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada