Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 21 de febrer del 2023

'Lilo & Stitch'


L’estrella de Ron’s Gone Wrong i The Hangover, Zach Galifianakis, protagonitzarà el remake live-action de Lilo & Stitch de Disney.

Des de THR ens informen de que l’actor ha tancat un contracte per a protagonitzar la nova versió de Dean Fleischer Camp del clàssic animat de Disney de 2002, que segons la informació serà una gran estrena de Disney+. Els detalls sobre el paper de Galifianakis són escassos, inclòs si serà un paper d’acció real o de veu.

El remake d’acció en viu de Lilo & Stitch es va desenvolupar per primer cop l’any 2018. Estrenat originalment al 2002, Lilo & Stitch és el film animat número 42 de Disney. El film va ser ben rebut i des de llavors ha estat el film preferit de molts, i Stitch es va convertir ràpidament en un altre mascota icònica de Disney. Dan Lin i Jonathan Eirich de Rideback produiran la nova versió, i Ryan Halprin de Rideback serà productor executiu.

“Lilo és una nena hawaiana solitària que adopta a un petit i lleig “gos”, al que anomena Stitch”, diu la sinopsis del film animat original. “Stitch seria la mascota perfecte si no fos en realitat un experiment genètic que va escapar d’un planeta alienígena i es va estrallar contra la terra. A través del seu amor, fe i creença indestructible en ohana, el concepte hawaià de família, Lilo ajuda a desbloquejar el cor de Stitch i li dona la capacitat de cuidar a un altre persona”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada