Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 7 de febrer del 2023

'Billy Summers'.

JJ Abrams i la seva productora Bad Robot, s’han associat amb Warner Bros. per a l’adaptació cinematogràfica de la novel·la de 2021 de Stephen King, Billy Summers. Notícia des de THR.

Appian Way també produirà el projecte, que està essent escrit per Ed Zwick i Marshall Herskovitz.

Fa un any, Bad Robot estava desenvolupant el projecte com una sèrie limitada amb Zwick i Herskovitz adjunts per adaptar, i Zwick buscava dirigir una bona part dels episodis, sinó tots.

Summers, que no és una de les novel·les de terror de King, es centra en un assassí a sou de 44 anys, l’epònim Billy Summers, que està considerant retirar-se quan accepte un últim treball d’un client habitual. (“últim treball” sempre és sinònim de “les coses surten malament”, però parlarem d’això en un moment). Reprenent una història de tapadora de que és novel·lista, Summers s’instal·la en un petit poble mentre es prepara per al cop, i en el seu temps lliure comença a escriure una novel·la, que es converteix en la història de la seva vida, des de que la seva germana petita és assassinada pel novio de la seva mare fins que ell es converteix en un franctirador condecorat.

El cop... surt malament quan el client habitual no paga i Summers escapa d’una trampa. La seva vida es complica encara més quan descobreix que hi ha una recompensa pel seu cap i salva a una víctima de violació anomenada Alice. Summers i Alice acaben fent un viatge a través del país per a rectificar molts dels errors del assassí a sou.

No està clar si Abrams dirigirà Billy Summers. Com a director de llargmetratges, Abrams s’ha centrat exclusivament en les propietats establertes. Va fer el seu debut cinematogràfic amb Mission: Impossible III (2006), el film de Tom Cruise que va ajudar a revitalitzar la franquícia després de que l’entrega anterior va ser mal rebuda sis anys abans. Abrams va fer un gir per a rellançar la galàxia de Star Trek amb el reinici de 2009 protagonitzat per Chris Pine i Zachary Quinto. Després va dirigir el projecte de la passió de Spielberg -i el seu únic film original- Super 8 el 2011 abans de dirigir Star Trek: Into Darkness (2013).

Abans que Into Darkness arribés als cinemes, va sorprendre a Hollywood al signar per a rellançar la galàxia molt, molt llunyana amb Star Wars: The Force Awakens, el film de 2015 que va presentar la franquícia a una nova generació i va ser un èxit comercial i de crítica. Va tornar a Star Wars per últim cop per a tancar la trilogia seqüela amb The Rise of Skywalker (2019), un film que, tot i que va recaptar més de 1.000M de dòlars en la taquilla, no va ser tan ven rebuda pels fans incondicionals i crítics (considerar que Force Awakens va fer aproximadament el doble).

En els anys transcorreguts des de Rise of Skywalker, Abrams s’ha centrat en la televisió, el mitjà el qual s’ha fet un nom amb èxits com Felicity, Alias i Lost. Com a part d’un acord general massiu entre Bad Robot i Warners, Abrams ha estat desenvolupant projectes com el costós Demimonde per a HBO Max, que va ser descartat en mig de la fusió de Warner Bros. amb Discovery, així com diversos projectes de DC. Molts d’aquest últims s’han vist assaltats per la creació de DC Studios, tot i que el seu projecte de Black Superman, escrit per Ta-Nehisis Coates i del que n’és productor, segueix en desenvolupament actiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada