Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de febrer del 2023

'Rabbit Hole'.

Paramount+ ha publicat el tràiler de Rabbit Hole el pròxim drama de suspens d’espies, protagonitzat per Kiefer Sutherland com un espia corporatiu. La sèrie estarà disponible al servei de streaming el pròxim 26 de març amb els dos primers episodis.

El tràiler presenta a John Weir (Sutherland), quan es veu obligat a participar en la missió de salvar el món després de convertir-se en l’objectiu d’una figura corporativa desconeguda que té molt de poder.

Rabbit Hole és una creació i producció executiva dels guionistes i directors John Requa i Glenn Ficarra (This Is Us, WeCrashed). La sèrie està protagonitzada per Kiefer Sutherland, millor conegut pel seu paper de Jack Bauer en el drama criminal de Fox 24. La seva actuació a la sèrie de nou temporades li va valer un Emmy i un Globus d’Or.

“En la sèrie, John Weir (Sutherland), un mestre del engany en el món del espionatge corporatiu, és acusat d’assassinat per poderoses forces que tenen la capacitat de influir i controlar a les poblacions”, es pot llegir en la sinopsis.

Al costat de Kiefer en la sèrie de Paramount + estan Charles Dance (Game of Thrones) com el Dr. Ben Wilson, Meta Golding (Empire) com a Hailey Winton, Enid Graham (Mare of Easttown) com a Josephine “Jo” Madi, Rob Yang (Succession) com a Edward Homm, Walt Klink (The English) com a The Intern i Jason Butler Harner (Ozark) com a Valence.

Rabbit Hole és una producció executiva de Sutherland, Charlie Gogolak, Suzan Bymel i Hunt Baldwin. Prové de CBS Studios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada