Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de febrer del 2023

'Kingdom of the Planet of the Apes'.


El pròxim film de la franquícia de Planet of the Apes, Kingdom of the Planet of the Apes, ha afegit un altre actriu al seu repartiment, des de THR informant-nos de que Dichen Lachman s’ha unit al projecte.

Lachman s’uneix al repartiment que ja està farcit d’estrelles, ja que inclou a William H. Macy, Owen Teague, Freya Allen i Peter Macon. La pròxima entrega de la llegendària franquícia estarà dirigit per Wes Ball. Actualment es desconeix el paper de Lachman en el film.

L’actriu no és aliena a les grans franquícies, ja que Lachman ha protagonitzat recentment Jurassic World Dominion. Lachman també ha protagonitzat diversos projectes televisius d’alt perfil, inclosos Dollhouse, Last Resort, Agents of S.H.I.E.L.D. i l’exitosa sèrie de Apple TV+ Severance.

El pròxim film està ambientat “molts anys” després dels esdeveniments de War for the Planet of the Apes de 2017. Després de que César va dur a la seva gent a un oasis, han sorgit noves societats de simis, mentre que els humans han estat reduïts a una “existència més salvatge”.

“Alguns grups no han sentit a parlar de César, mentre que altres han distorsionat la seva ensenyança per a construir imperis pròspers”, es pot llegir en la sinopsis del film. “En aquest escenari, un líder simi comença a esclavitzar a altres grups per a trobar tecnologia humana, mentre que un altre simi, que va veure com s’apoderaven del seu clan, s’embarca en un viatge per a trobar la llibertat. Una jove humana es converteix en la clau de la recerca d’aquest últim, tot i que té els seus propis plans”.

Kingdom of the Planet of the Apes estarà escrit per Josh Friedman, Rick Jaffa i Amanda Silver, l’última de les quals també va ser escriptora de Rise of the Planet of the Apes.

Planet of the Apes és una de les franquícies de ciència-ficció més icòniques i històriques del cinema, a més de ser una part indeleble del llegat del nostre estudi”, va dir Steve Asbell, president de 20th Century Studios. “Amb Kingdom of the Planet of the Apes, tenim el privilegi de continuar la tradició de cinema imaginatiu i estimulant de la sèrie, i estem neguitosos per compartir l’extraordinària visió de Wes per a aquest nou capítol amb el públic al 2024”.

L’últim film de la sèrie Planet of the Apes, War for the Planet of the Apes de 2017, va veure la trilogia reboot del director Matt Reeves arribar a la seva fi i va estar protagonitzat per Andy Serkis, Woody Harrelson i Steve Zahn. El film es va estrenar amb gran èxit de crítica i va recaptar $490,719,763 a nivell mundial. Va obtenir nominacions als Millors Efectes Visuals i Millors Efectes Especials de l’acadèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada