Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 20 de febrer del 2023

'Thanksgiving'.

Patrick Dempsey està en converses per a protagonitzar el film de terror slasher de Eli Roth, Thanksgiving, un film que es va originar com un tràiler fals que va aparèixer fa 16 anys en el film Grindhouse de Quentin Tarantino i Robert Rodriguez.

Dempsey, és millor conegut pel seu paper protagonista com el Dr. Derek Shephard a Grey’s Anatomy, interpretaria al xèrif de la ciutat, segons una informació recent des de THR. El film estarà dirigit per Roth, a partir d’un guió escrit per Jeff Rendell.

El guió de Thanksgiving s’ha completat fa “més d’una dotzena d’anys”, però no estava previst que es realitzés fins que Spyglass Media Group va finançar el film l’any passat. La informació diu que la producció del film començarà el pròxim mes a Toronto, sense data d’estrena confirmada fins a la data.

Si bé encara no en sabem res de la sinopsis, el tràiler original explica la història d’un slahser que visita un petit poble durant el Dia d’acció de Gracia i comença a atacar a la gent. Des de THR també ens diuen que el film es durà a terme en una “petita ciutat de Massachusetts”, amb l’objectiu de fer “una taula de tallar el Dia d’acció de Gracia amb els habitants de la ciutat”.

La idea original del film va sorgir en la doble cartellera Grindhouse, que presentava una varietat de tràilers falsos del films d’altres directors. Roth va ser potser el més infame, ja que presentava algunes escenes extremadament gràfiques, totes elles centrades en diverses coses relacionades amb el Dia d’acció de Gracia, com una desfilada, mascotes de gall d’indi i, com no podia ser, el sopar d’acció de gracia.

Thanksgiving no serà el primer film que es converteixi en projecte de llargmetratge després d’aparèixer com un tràiler de Grindhouse. El primer va ser Machete de 2010, un film d’acció de explotació protagonitzat per Danny Trejo, seguit de Hobo with a Shotgun de 2011, un altre film d’acció de comèdia negra de explotació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada