Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 12 de febrer del 2023

'Fast X'.

S’ha publicat el primer tràiler de Fast X, l’última entrega de la popular franquícia Fast & Furious, que els brinda als fans el seu primer cop d’ull al film i al seu malvat principal Jason Momoa. La seqüela s’estrenarà als cinemes el pròxim 19 de Maig.

“A Fast Five de 2011, Dom i el seu equip van eliminar l’infame Cap de la droga brasiler Hernan Reyes i van decapitar el seu imperi en un pont a Rio de Janeiro. El que no sabien és que el fill de Reyes, Dante (Jason Momoa), va ser testimoni de tot i va passar els últims 12 anys ideant un pla per a fer que Dom pagui el preu final”, es pot llegir en la sinopsis inclosa en el tràiler de Fast X.

“El complot de Dante dispersarà a la família de Dom de Los Angeles a les catacumbes de Roma, de Brasil a Londres i de Portugal a la Antàrtida. Es forjaran nous aliats i ressorgiran vells enemics. Però tot canvia quan Dom descobreix que el seu propi fill de 8 anys (Leo Abelo Perry) és l’objectiu final de la venjança de Dante”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          

          


Fast X està dirigit per Louis Leterrier, qui va assumir el paper de director després de que Justin Lin abandonés el projecte degut a diferències creatives. El film està escrit per Lin i Dan Mazeau, amb Lin encara adjunt com a productor.

Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Sun Kang i Scott Eastwood repeteixin els seus respectius rols. La desena entrega també presenta les incorporacions dels nouvinguts a la franquícia com ara Jason Momoa (Aquaman), Daniela Melchior (The Suicide Squad), Brie Larson (Captain Marvel) i Alan Ritchson (Reacher).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada