Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de febrer del 2023

'Swamp Thing'.

El director James Mangold, més conegut per dirigir Logan el 2017, està en converses per a dirigir Swamp Thing, l’últim film recentment anunciat Capítol u: Deus i Monstres del DCU.

Des de Variety ens informen de que Mangold podria dirigir Swamp Thing i que el director ha estat durant molt de temps un fan del personatge de DC, el qual el va dur a apropar-se als co-CEO de DC Studios, Peter Safran i James Gun, sobre el film. El passat 1 de febrer, Mangold va piular una foto de Swamp Thing, que va ser piulada per Gunn, el que va revifar encara més les especulacions.

A continuació podeu veure la piulada de Mangold...

Swamp Thing actualment està programat per a ser un film final de la primera fase del nou DCU, que també comptarà amb un film centrat en Batman i Robin titulada The Brave and the Bold, un film de Supergirl titulat Supergirl: Woman of Tomorrow, el nou film de Superman titulat Superman: Legacy que s’estrenarà al Juliol de 2025 i diverses sèries de televisió.

Mangold ha estat força ocupat últimament. El pròxim film del director nominat al Oscar és Indiana Jones and the Dial of Destiny, que s’estrenarà el pròxim 30 de Juny. També dirigirà Going Electric, el film biogràfic de Bob Dylan protagonitzat per Timothée Chalamet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada