Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 28 de febrer del 2023

'The Umbrella Academy Season 4'.


El comediant David Cross i els veterans de Parks and Recreation, Nick Offerman i Megan Mullally s’han unit oficialment a la quarta i ultima temporada de The Umbrella Academy.

David Cross interpretarà a Sy Grossman, “un amo de negocis tímid i honrat i home de família desesperat per tornar a connectar-se amb la seva filla separada, que no s’aturarà davant res per a recuperar-la”. Mentre tant, la parella de la vida real interpretarà els papers dels professors universitaris Jean i Gene Thibedeau, els quals es descriuen com “un parell casats de professors universitaris comunitaris de Nou Mèxic que utilitzen calçat còmode i pateixen el cas més extrem de déjà vu en aquest línia del temps que hagi vist algun cop”.

Això marca l’última col·laboració de Offerman i Mullally després de protagonitzar junts sèries com Will & Grace, Bob’s Burgers i el pròxim reinici de Party Down, així com films com ara The Kings of Summer i Smashed. La producció de la quarta Temporada de The Umbrella Academy ha començat ja.

La quarta temporada de The Umbrella Academy tornarà a estar protagonitzada per Elliot Page com a Viktor, Tom Hopper com a Luther, Emmy Raver-Lampman com a Allison, Robert Sheehan com a Klaus, David Castañeda com a Diego, Aidan Gallagher com a Numero Cinc, Justine H. Min com a Ben, Ritu Arya com a Lila i Colm Feore com a Reginald.

La tercera temporada va introduir a nous personatges com ara Justin Cornwell (I Am Night) com a Marcus, Britne Oldford (Hunters) com a Fei, Jake Epstein (Suits) com a Alphonso, Genesis Rodriguez (Big Hero 6) com a Sloane i Cazzie David com a Jayme, així com el cub de Psykronium Inductor de Terror Existencial que inetrpreta el paper de Christopher.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) n’és el creador i showrunner. Els productors executius addicionals Jeff F. King (Hand of God), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada