Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 3 de febrer del 2023

'Five Nights at Freddy's'.


Segons Variety, la nominada al Tony Mary Stuart Masterson (Some King of Wonderful), ha estat seleccionada oficialment per a unir-se a Matthew Lillard i Josh Hutcherson en l’adaptació cinematogràfica de Five Nights at Freddy’s de Blumhouse, que du molt de temps en desenvolupament.

Els detalls sobre el seu personatge encara es mantenen en secret. Tot i això, Masterson no és aliena al gènere de terror, ja que va aparèixer anteriorment en el film independent de 2019, Daniel Isn’t Real. També l’hem pogut veure més recentment en les sèries de televisió Blindspot i For Life.

Basat en el popular videojoc de terror, Five Nights at Freddy’s estarà dirigit per Emma Tammi a partir d’un guió que ha coescrit amb el creador del joc Scott Cawthon i Seth Cuddeback. S’espera que la producció comenci aquest mes a Nova Orleans.

El joc original de Five Nights at Freddy’s desafia els jugadors a sobreviure durant cinc nits com a guarda de seguretat en un restaurant d’entreteniment de pizza dement on homicides, animatrònics posseïts vagaregen pels passadissos a la cerca de les seves pròximes víctimes. El videojoc va passar a obtenir diverses seqüeles i spin-off.

Creature Shop de Jim Henson s’ha unit al projecte per a ajudar a donar vida a les horribles criatures robòtiques del videojoc. El film Five Nights at Freddy’s estarà produït per Cawthon i Blum, amb Russell Binder com a productor executiu. Abans de que Tammi s’encarregués de la direcció, el director de Home Alone, Chris Columbus, estava prèviament adjunt per a dirigir el projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada