Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de febrer del 2023

'Guardians of the Galaxy Vol.3'.

També durant la Superbowl, es va estrenar un nou tràiler de Guardians of the Galaxy Vol.3, que brinda als fans un cop d’ull més proper a la sortida final d’aquesta versió dels Guardians.

“En la tercera entrega de Guardians of the Galaxy de Marvel Studios, ens mostra la nostra estimada colla d’inadaptats i que es veuen un xic diferent”, diu la sinopsis. “Peter Quill, encara commocionat per la pèrdua de Gamora, ha de reunir l’equip al seu voltant per a defensar l’univers i protegir a un dels seus. Una missió que, si no es completa amb èxit, molt possiblement podria conduir al final dels Guardians de la Galaxia tal com els coneixem”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i també un cartell nou...

          

          


Guardians of the Galaxy vol.3 estarà novament escrit i dirigit per James Gunn. Presenta el retorn de Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Sean Gunn, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper i Vin Diesel, mentre repeteixen els seus rols de Star-Lord, Gamora, Drax, Kraglin, Nebula, Mantis, Rocket Raccoon i Groot. S’uneixen a ells els nouvinguts Will Poulter i Chukwudi Iwji, amb Poulter interpretant a Adam Warlock.

L’equip de viatges espacials va ser vist per últim cop a Avengers: Endgame de 2019, on se’ls va unir Thor (Chris Hemsworth) durant els moments finals del film. Degut ha això, les estrelles de Guardians of the Galaxy Chris Pratt, Dave Bautista i Karen Gillan els vam poder veure a Thor: Love and Thunder.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada