Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de febrer del 2023

'The Boogeyman'.

El primer tràiler de The Boogeyman l’adaptació cinematogràfica del conte de Stephen King es va estrenar durant el joc de la NFC del passat dilluns. S’estrenarà el 02 de Juny d’enguany, exclusivament en els cinemes de tot el país.

“L’estudiant de secundaria Sadie Harper i la seva germana petita Sawyer s’estan recuperant de la recent mort de la seva mare i no reben molt de suport del seu pare, Will, un terapeuta que està bregant amb el seu propi dolor”, diu la sinopsis. “Quan un pacient desesperat apareix inesperadament a casa seva buscant ajuda, deixa enrere una aterridora entitat sobrenatural que s’aprofita de les famílies i s’alimenta del patiment de les seves víctimes”.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al cartell...

          

          


L’adaptació cinematogràfica és una producció de 21 Laps. Està produït per Shawn Levy, Dan Levin i Dan Cohen. Beck i Woods, els quals han estat vinculats al projecte des de 2018, en són productors executius.

El film està protagonitzat per Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) i David Dastmalchian (Dune).

Publicat per primer cop en l’edició de 1973 en la revista Cavalier, The Boogeyman comença amb un home que li recorda els esdeveniments recents de la seva vida al seu psiquiatre, el Dr. Harper, després de la mort dels seus fills, els quals van ser assassinats per una criatura que aguaitava dins l’armari. El conte es va publicar més tard a l’any 1978, com a part de la col·lecció King’s Night Shift.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada