Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de febrer del 2023

'Thunderbolts'.


Segons les infomacions, l’estrella de Nope i Minari, Steven Yeun, s’ha unit al repartiment de Thunderbolts, el pròxim film d’equip de Marvel Studios que arribarà al 2024.

Des de Deadline ens informa de que Yeun s’ha unit a Thunderbolts en un paper no revelat, però que és important per al film i que també podria tenir un paper en futurs films en el univers Cinematogràfic de Marvel, tot i que actualment es desconeix quins films específicament.

Yeun està en bona companyia en el film, ja que segueix a un equip format per supermalvats i antiherois, també presenta a Julia Louis-Dreyfus. Florence Pugh, David Harbour, Sebastian Stan, Hannah Jon-Kamen, Wyatt Russell, Olga Kurylenko, Ayo Edebiri i Harrison Ford copm a Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross.

El film estarà dirigit per Jake Shreier, el qual la seva història com a director no és extremadament extensa, ja que el cineasta sols ha treballat a Robot & Frank de 2012, Paper Towns de 2015 i la versió filmada de 2021 de Chance the Rapper’s Magnificent Coloring World Tour.

Actualment, el film està programat per arribar als cinemes el 26 de juliol de 2024, com a part de la fase 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada