Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de febrer del 2023

'The Semplica Girls Diaries'.

El comediant, escriptor, actor i cineasta britànic Richard Ayoade sembla haver atret una alineació de primer nivell per al seu tercer llargmetratge en la cadira de director. Notícia des de THR.

Segons les fonts, Ben Stiller, Jesse Eisenberg i Sally Hawkins estan en negociacions per a protagonitzar la comèdia distòpica The Semplica Girl Diaries, que Ayoade ha adaptat del conte homònim de George Saunders al costat del autor estatunidenc guanyador del Premi Booker.

Publicada per primer cop l’any 2012, la història segueix a un pare suburbà amb tres fills que du un diari en el que fa al·lusió a una decoració exterior símbol del estatus anomenada Semplica Girls. Quan finalment compra un per a la seva filla adolescent, es revela que aquestes nenes són en realitat dones joves pobres de països com Laos i Cambodja que s’han venut com a decoració de jardí.

Cornerstone s’encarregarà de les vendes internacionals del projecte, hi ha la creença de que el presentarà als compradors en el European Film Market.

El càsting veuria a Ayoade reunir-se amb Eisenberg, qui va protagonitzar el seu segon llargmetratge que va dirigir, The Double, basat en la novel·la de Dostoievski. El seu debut com a director va ser la comèdia Submarine de 2010 sobre l’adolescència. Mentre tant, Ayoade apareixerà pròximament en l’adaptació de Wes Anderson de The Wonderful Story of Henry Sugar de Roald Dahl, al costat de Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel, Ben Kingsley i Rupert Friend.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada