Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 13 de febrer del 2023

'Fred Astaire Biopic'.

Exclusiu des de THR: Paul King, el director dels films de Paddington, es posa les sabates de ball.

King ha pujat a bord per a dirigir el drama sense títol de Fred Astaire de Sony Pictures i que té a Tom Holland adjunt per a interpretar a l’estrella de cinema i dansa de l’edat d’or.

Amy Pascal, Rachel O’Conner, Ben Holden i Josh Hyams produiran.

Sony per ara manté en secret més detalls sobre l’argument, però es sap que el projecte es centrarà en la relació entre Astaire i la seva germana, Adele Astaire. Els dos van ser inseparables durant més de 20 anys, passant d’un simple acte de vodevil del Oest Mitjà a principis del segle XX a Broadway i finalment en l’escena teatral de Londres en els anys 20. Adele Astaire va ser inicialment el rostre del acte, però finalment, les habilitats escèniques consumades de Fred Astaire van eclipsar les d’ella. El duo es va separar l’any 1932 quan la germana es va casar, el que va ser un cop dur per a Fred, però també el va empènyer al camí dels musicals de ball de Hollywood i, posteriorment, a la immortalitat en el cinema.

Sony no ha realitzat cap comentari.

El projecte s’ha estat filtrant durant anys i ara té a Lee Hall, qui va escriure el popular drama de dansa centrat en Billy Elliot, ha reescrit el guió de Noah Pink. El projecte és una espècie de reunió per a Hall i Holland, ja que aquest últim va veure la seva carrera avançar quan va interpretar al nen protagonista amant del ball en l’adaptació del film en l’escena teatral de Londres, titulat Billy Elliot The Musical, interpretant el paper des de 2008 a 2010.

No està clar quina mena de to oferirà el projecte, però King ha demostrat el toc d’un coreògraf amb els dos films estimats de Paddington, estrenades l’any 2014 i 2017, que van ser èxits de taquilla i crítica, i en la que entre els dos films han recaptat $510.372.475 en tot el món. King ha coescrit el guió i és productor executiu del tercer film de la saga, que està en desenvolupament i estarà dirigit per Dougal Wilson. Recentment ha acabat la producció de Wonka de Warner Bros., una història sobre l’origen de Willy Wonka protagonitzat per Timothée Chalamet.

Els crèdits de Hall com a escriptor inclouen Rocketman, protagonitzat per Taron Egerton, i War Horse de Steven Spielberg, nominada al Premi de l’Acadèmia. Billy Elliot li va valer una nominació al Premi de l’Acadèmia al Millor Guió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada