Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de febrer del 2023

'Spider-Man Noir Series'.


Segons informació recent, una sèrie de Spider-Man Noir live-action està en procés a Amazon, afegint un altres sèrie de Spider-Man a la llista dels serveis de streaming després del anunci de Silk: Spider Society a finals del any passat.

Segons Variety, la sèrie sense títol de Spider-Man Noir tindrà lloc en el seu propi univers en la dècada de 1930 a la ciutat de Nova York. El personatge principal serà un “superheroi vell i canós”, però no serà Peter Parker. Aquesta és una gran desviació del material d’origen, ja que la majoria de les històries dels còmics i les adaptacions del personatge de Spider-Man Noir es centren en una versió Noir de Peter Parker, en lloc d’una persona completament diferent.

Oren Uziel, el qual els seus crèdits inclouen The Lost City i el film Mortal Kombat de 2021, serà l’escriptor i productor executiu de la sèrie. Els productors de Spider-Man: Into the Spider-Verse, Phil Lord i Christopher Miller, així com la productora de cinema i ex presidenta de Sony Motion Pictures Group, Amy Pascal, també en seran productors executius, ja que el trio ha desenvolupat la sèrie amb Uziel.

Spider-Man Noir va aparèixer per primer cop al 2009 com a part de la línia de històries Marvel Noir de Marvel Comics, que va reinventar als personatges de Marvel com a personatges del crim negre en l’era de la Gran Depressió. El personatge de Spider-Man Noir va aparèixer en diversos altres mitjans, inclòs el film Spider-Man: Into the Spider-Verse, on li va posar la veu Nicolas Cage, la sèrie animada Ultimate Spider-Man i el videojoc de 2010 Spider-Man: Shattered Dimensions, on li va posar veu Christopher Daniel Barnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada