Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 20 de febrer del 2023

'I Am Legend 2'.


L’any passat es va anunciar un film seqüela de I Am Legend de 2007 i que estarà protagonitzat per Will Smith i Michael B. Jordan. Ara, l’escriptor Akiva Goldsman a revelat quelcom del que es pot esperar del film, així com altres propietats similars a les dels zombies en les que s’inspirarà el film.

Parlant amb Deadline, Goldsman, qui també va escriure i va produir el film original, va confirmar que I Am Legend 2 succeirà “unes dècades” després de la primera. Goldsman també va assenyalar un altre propietat no del tot zombie, The Last of Us, com la inspiració darrera d’aquesta decisió.

“Això començarà unes dècades més tard que el primer film”, va dir. “Estic obsessionat amb The Last of Us, on veiem el món just després del apocalipsis però també després d’un lapse de 20 a 30 anys. Veus com la terra reclama el món, i hi ha quelcom bonic en la pregunta de, a mesura que l'home deixa de ser l’inquilí principal, que succeeix? Això serà especialment visual a Nova York. No pujaran al Empire State Building, però les possibilitats són infinites”.

Goldsman també es va referir a la seqüela com inclús que estarà protagonitzada per Will Smith. En el film original, Robert Neville, interpretat per Smith, mor, es sacrifica i mata a un dels líders dels “Drakseekers” per a assegurar-se de que es descarta la possibilitat d’una cura. Tot i això, també es va realitzar un final alternatiu del film per a estar més en línia amb la novel·la original de Richard Matheson.

En aquest final, Neville es dona compte de que els Darkseekers simplement estan tractant de recuperar a la parella del alfa Darkseeker, i després de retornar-la, el conflicte acaba. Neville després es dona compte de que s’ha convertit en un monstre a ulls dels infectats i abandona la seva investigació, en lloc de cercar una colònia de supervivents. Segons Goldsman, aquest final serà reconegut com a canon, i la seqüela explorarà al home com una lluita per a no ser més espècie dominant en el món.

“Ens remuntem al llibre original de Matheson i al final alternatiu en oposició al final emès en el film original. Matheson estava parlant de que el temps del home en el planeta com a espècie dominant havia arribat a la seva fi. Això es realment interessant que explorarem. Hi haurà una mica més de fidelitat al text original”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada