Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 9 de febrer del 2023

'Back in Action'.

L’estrella de Fleabag, Andrew Scott, ha estat seleccionat per a unir-se a Jamie Foxx i Cameron Diaz, en la pròxima comèdia d’acció de Netflix, Back in Action.

Segons Deadline, a més de nominat al Globus d’Or, Jamie Demetriou (Cruella), McKenna Roberts (Euphoria) i Rylan Jackson (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) també han estat escollits per al projecte d’alt perfil.

Back in Action estarà dirigit pel cineasta de Horrible Bosses, Seth Gordon, a partir d’un guió escrit per Brendan O’Brien. El film també comptarà amb Kyle Chandler i Glenn Close. Per ara no es saben més detalls sobre l’argument i els personatges.



El film estarà produït per Jenno Topping, Peter Chernin i Sharla Sumpter Bridgett de Chernin Entertaiment al costat de Beau Bauman per a Good One Productions i Gordon per a Exhibit A. Els productors executius són Foxx, Datari Turner, O’Brien i Tim Lewis.

Back in Action marca el retorn de Diaz com a actriu, servint com el seu primer paper quasi una dècada després de la seva última aparició en l’adaptació cinematogràfica de 2014 del musical Annie, que també va coprotagonitzar al costat de Foxx. L’exitosa actriu no és aliena al gènere d’acció, ja que va aparèixer anteriorment en films com ara els films de Charlie’s Angels i en el film protagonitzat per Tom Cruise i dirigit per James Mangold, Knight and Day.

El pròxim projecte és part de l’associació de llarga durada de Foxx amb Netflix després de protagonitzar Project Power de 2020 i Day Shift de 2022. A més de Back in Action, també el podrem veure pròximament en la comèdia de ciència-ficció They Cloned Tyrone amb John Boyega i Teyonah Parris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada