Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 15 de febrer del 2023

'Joker: Folie à Deux'.

El director de Joker: Folie à Deux, Todd Phillips, ha celebrat el dia de Sant Valentí publicant la primera foto de Joker 2 amb la guanyadora del Grammy, Lady Gaga i Joaquin Phoenix. La foto és el nostre primer cop d’ull a la talentosa artista musical i actriu com a Harley Quinn en la pròxima seqüela de DC. Actualment, el film està programat per estrenar-se el 04 d’octubre de 2024 als cinemes.

A continuació podeu veure la imatge...

Joker: Folie à Deux tornarà a estar dirigit per Todd Philips. El film comptarà amb el retorn de Joaquin Phoenix mentre repeteix el paper guanyador d’un Oscar Arthur Fleck/Joker. A ell se li uneix Lady Gaga com a Harley Quinn. Tot i que per ara no hi ha més detalls sobre el film, però sabem que tindrà alguns elements musicals.

El film de 2019 va ser un èxit comercial i de crítica, amb una recaptació mundial de $1.074.458.282, el que la converteix en el film amb classificació R més taquillera de tots els temps. Va rebre el reconeixement de diversos organismes importants que li van atorgar premis, inclosos dos Oscar i do Globus d’Or, tan al Millor Actor com al Millor So Original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada