Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 27 de febrer del 2023

'Thanksgiving'.

Des de THR ens informen de que Eli Roth ha trobat el seu ‘plat’ principal per al film Thanksgiving (Dia d’acció de Gracia), Jalen Thomas Brooks, millor conegut pel seu treball recurrent a Walker de CW, i Nell Verlaque, una habitual a la sèrie Big Shot de Disney+, han signat per als papers protagonistes per al thriller de terror slasher de Roth que està realitzant per a Spyglass.

Roth dirigeix el llargmetratge que es basa en el fals tràiler que el cineasta va fer fa 16 anys per al film doble de Grindhouse de Quentin Tarantino i Robert Rodriguez. La producció començarà ara al mes de març a Toronto.

Si bé encara no en sabem res de la sinopsis, el tràiler original explica la història d’un slahser que visita un petit poble de Massachusetts  durant el Dia d’acció de Gracia i comença a atacar a la gent, amb la intenció de realitzar “una taula de tallar el Dia d’acció de Gracia amb els habitants de la ciutat”.

Les fonts també diuen que el film comptarà amb un gran repartiment, amb Roth a la recerca de molts actors joves prometedors que provablement acabaran en el plat del sopar.


Brooks i Verlaque aparentment seran els protagonistes principals del repartiment, però provablement el seu destí, tot i que com sap qualsevol fan del terror, les possibilitats de supervivència d’un protagonista en un film de terror sempre són dubtoses, especialment amb Roth darrera de les càmeres.

Tot i això, Brooks i Verlaque podrien tenir grans oportunitats aquí, ja que ser el protagonista d’un film de terror és una tradició consagrada a Hollywood per a ser una plataforma de llançament per a coses més grans. Des de Halloween i A Nightmare on Elm Street fins a Screeam i I Know What You Did Last Summer, certs actors han passat de carn morta a carn de primera.

Brooks ve de 20 episodis de Walker, on va interpretar a un noi indie genial al costat de Violet Brinson. També va interpretar a un noi dolent al costat de Katy Sagal a Rebel de la ABC i va realitzar una temporada de Animal Kingdom de TNT. Va fer el seu debut a la petita pantalla a un episodi de Supergirl de CW, interpretant a un personatge anomenat Simon Kirby.

Verlaque ha aparegut en dues temporades de Big Shot, el drama de basquet de l’escola de secundaria protagonitzat per John Stamos i co-creat per David E. Kelley. Anteriorment va protagonitzar el film de Lifetime Secrets in a Small Town i va fer el seu debut en la petita pantalla en la sèrie Bull de Amblin TV/CBS. Es va graduar a l’escola d’arts escèniques LaGuardia i va assistir a l’escola d’arts de la Universitat de Carolina del Nord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada