Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 14 de febrer del 2023

'Nosferatu Remake'.


La guanyadora del Emmy, Emma Corrin, ha estat escollida per a protagonitzar al costat de Lily Rose-Depp i Bill Skarsgard la reinvenció de Nosferatu de Robert Eggers, que du molt de temps en desenvolupament, basat en el conte gòtic clàssic del mateix nom.

Segons Deadline, encara es manté en secret més detalls sobre el seu paper. Corrin també s’unirà als membres del repartiment anunciats prèviament com Nicholas Hoult (Renfield) i Willem Dafoe (Shadow of the Vampire).

Corrin va guanyar reconeixement pel seu paper revelació com la princesa Diana en la quarta temporada de The Crown. Recentment ha protagonitzat al costat de Harry Styles My Policeman i Jack O’Connell a Lady Chatterley’s Lover. Pròximament la podrem veure en el drama limitat de FX Retreat, on interpretarà a un detectiu aficionat anomenat Darby Hart.

“En la nova reinvenció, el film és una història gòtica d’obsessió entre una jove embruixada (Depp) en la Alemanya del segle XIX i l’antic vampir de Transilvania (Skarsgard) que l’aguaita, portant en si un horror incalculable”, diu la sinopsis.

Nosferatu de Focus Feature estarà escrit i dirigit per Robert Eggers. El thriller de terror estarà protagonitzat per Nicholas Hoult (Renfield), Lily Rose-Depp (The King) i Bill Skarsgard (It films).

El projecte està essent produït per Eggers, Jeff Robinov, John Graham i Eleanor Columbus. La col·laboradora de Eggers des de fa molt de temps, Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit, The Witch), es va unir inicialment per encapçalar quan es va anunciar per primer cop l’any 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada