Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 2 de febrer del 2023

'Michael'.

Lionsgate ha anunciat que el cantautor en ascens Jaafar Jackson ha estat escollit per al paper principal en el pròxim film biogràfic de Michael Jackson que dirigirà Antoine Fuqua, titulat Michael. En el seu debut com a actor, el segon fill petit de Jeramine Jackson, Jaafar Jackson, interpretarà al seu difunt oncle, el Rei del Pop.

“Jaafar interpretarà al meu fill. És meravellós veure’l continuar amb el llegat d’artistes i intèrprets dels Jackson”, va dir la matriarca de la família Jackson, Katherine Jackson, en un comunicat.

“És increïblement emocionant veure a Jaafar donar-li vida a Michael”, va dir Fuqua. “Va haver-hi una connexió tan espiritual quan vaig conèixer a Jaafar, qui té una habilitat natural per a emular Michael i una gran química amb la càmera”.

Michael estarà dirigit per Antoine Fuqua a partir d’un guió escrit per el tres vegades nominat al Oscar, John Logan. El drama biogràfic li donarà a l’audiència “interpretació profunda i mai abans explicada del home complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, diu la sinopsis. El film explorarà tots els aspectes de la vida de Michael Jackson, incloses les seves actuacions més icòniques que el van dur a convertir-se en el millor artista de tots els temps". Actualment, no hi ha més informació sobre el film, però Lionsgate distribuirà el film a tot el món.

El film estarà produït per Graham King i els co-executors del patrimoni de Michael Jackosn, John Branca i John McClain. S’espera que la producció comenci en algun moment d’aquest any.

Michael Jackosn és considerat un dels millors artistes musicals de tots els temps i és millor conegut per diverses cançons icòniques que inclouen “Thriller”, “Billie Jean”, “Man in the Mirror”, entre d’altres. Al llarg de la vida, Jackson va guanyar innombrables premis i va ser inclòs en el Saló de la Fama del Rock and Roll, entre altres fites. Al 2009, va morir a l’edat de 50 anys degut a una aturada cardíaca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada