Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 24 de febrer del 2023

'Boy Band'.

Ryan Reynolds està llest per a protagonitzar i produir el pròxim film de comèdia Boy Band de Paramount, segons The Hollywood Reporter.

A més de les funcions de protagonista i de productor, Reynolds també va coescriure el projecte al costat de Jesse Andrews (Me and Earl and the Dying Girl, Luca), el qual la història és original de Reynolds. En aquests moments, els detalls sobre l’argument del film es mantenen en secret, però les primeres informacions descriuen el film com “un film de reunió d’una banda de nois”.


El cineasta Shawn Levy també participarà en el film com a productor i possiblement la dirigirà. Tot i això, THR apunta que si Levy ha de dirigir el film estarà determinat per la seva agenda. Levy i Reynolds no són aliens a treballar junts, recentment Levy va dirigir a Reynolds a Free Guy de 2021, a The Adam Project de 2022 i també dirigirà el pròxim film de Marvel Studios, Deadpool 3.

El paper de Reynolds en el film es desconeix en aquest moment, però les informacions subratllen que espera començar a rodar el projecte aviat, amb una estrena per a la tardor de 2023 o principis de 2024 en ment.

Reynolds va tenir un 2022 atrafegat, després de haver protagonitzat The Adam Project, va fer un breu ‘cameo’ a Bullet Train de 2022 i va protagonitzar la comèdia nadalenca musical, Spirited. El pròxim per a l’estrella és treballar en el film de Marvel Stuidos, Deadpool 3 i coprotagonitzada per Hugh Jackman de nou com a Wolverine, així com la comèdia de Fantasia IF de 2024, protagonitzat per Reynolds, John Krasinski, Steve Carell, Cailey Fleming, Phoebe Waller-Bridge, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada