Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 22 de febrer del 2023

'The Pope's Exorcist'.

Sony Pictures ha publicat el tràiler oficial de The Pope’s Exorcist, el pròxim thriller de terror sobrenatural, que ha rebut una qualificació R de la MPAA per “contingut violent, llenguatge, referències sexuals i una mica de nuesa”. El film arribarà als cinemes el 14 d’abril.

El tràiler presenta al pare Gabriel Amorth (Russell Crowe), qui és el principal exorcista del Vaticà. Destaca el seu cas més perillós que involucra a un jove posseït per un antic mal, que té vells llaços amb la església.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

          

The Pope’s Exorcist està dirigit per Julius Avery (Overlord) a partir d’un guió escrit per Michael Petroni i Evan Spiliotopoulos. La història està inspirada en casos reals del pare Gabriele Amorth, qui prèviament havia escrit les seves memòries sobre l’experiència, incloses An Exorcist Tells His Story de 1999 i An Exorcist: More Stories de 2002.

El film està protagonitzat per Russell Crowe (Gladiator), Daniel Zovatto (Don’t Breathe), Alex Essoe (Starry Eyes) i Franco Nero (Django). Està produït per Doug Belgrad, Michael Patrick Kaczmarek i Jeff Katz, amb Jo Homewood, Sophie Cassidy i Edward J. Siebert, SJ.

The Pope’s Exorcist segueix a Amorth mentre investiga la possessió aterridora d’un nen i acaba descobrint una conspiració de segles d’antiguitat que el Vaticà ha tractat desesperadament de mantenir amagada”, diu la sinopsis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada