Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de gener del 2023

'Marvel Disney+ Project'.

Segons una informació recent de The CosmicCircus, l’actriu Jona Xiao s’unirà al Univers Cinematogràfic de Marvel per a un paper desconegut.

La informació assenyala que el moviment es va veure per primer cop en el currículum de Xiao en el lloc web Actors Access per a actors. En la pàgina de Xiao, ara apareix com una “protagonista femenina” per a un “projecte NDA de Marvel” per a la plataforma de Disney+.

Si bé tot es manté actualment en secret, el paper de “protagonista femenina” suggereix que Xiao encapçalarà el projecte, o com a mínim tindrà un paper important en la sèrie d’alguna forma.


A partir d’ara, es desconeix si la sèrie és d’acció real o animada. Donat que Marvel Studios té diversos projectes diferents en el futur, és provable que sapiguem en un futur pròxim quin serà aquest paper de Xiao.

Per a Xiao, aquest seria en realitat el seu segon cop al Univers Cinematogràfic de Marvel, però el primer cop que el seu paper va arribar a la pantalla. Inicialment va ser escollida per a un paper en el film Spider-Man: Homecoming de 2017, però el seu paper es va eliminar en la versió final del film.

Xiao és millor coneguda pel seu paper recurrent en la sèrie de televisió de 2017 Being Mary Jane, així com pel drama criminal de Starz de 2021 Hightown, en la qual també tenia un paper recurrent. Més recentment, Xiao va posar-li veu al film animat de 2021 Raya and the Last Dragon, on va interpretar una versió més jove de Namaari, una princesa guerrera i la principal antagonista del film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada