Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de gener del 2023

'Michael'.


Lionsgate va anunciar dimecres que Antoine Fuqua és qui dirigirà el molt esperat film biogràfic de Michael Jackosn, Michael.

Fuqua, millor conegut per dirigir els films icònics com ara Training Day, The Equalizer i Emancipation (2022), actuarà com a director del film, que estarà produït per el guanyador d’un Premi de l’acadèmia Graham King (Bohemian Rhapsody). El guió del film estarà escrit per el tres vegades nominat al Oscar John Logan (Gladiator), amb Logan i King treballant junts a The Aviator de Martin Scorsese.

Segons l’anunci de Lionsgate, Michael li donarà al públic una “interpretació profunda i mai abans explicada del home complicat que es va convertir en el Rei del Pop. El film explorarà tots els aspectes de la vida de Michael Jackson, incloses les seves actuacions més icòniques que el van dur a convertir-se en el millor artista de tots els temps". Actualment, no hi ha més informació sobre el film, però Lionsgate distribuirà el film a tot el món.

“Els primers films de la meva carrera van ser vídeos musicals, i encara sento que combinar cinema i musica és una part profunda del que sóc”, va dir Fuqua en un comunicat. “Per a mi, no hi ha cap artista amb el poder, el carisma i el pur geni musical de Michael Jackson. Vaig ser influenciat per a realitzar vídeos musicals al veure el seu treball: el primer artista negre en tocar amb molta rotació a MTV. La seva musica i aquelles imatges són part de la meva visió del món, i l’oportunitat d’explicar la seva història a la pantalla juntament amb la seva musica va ser irresistible”.

Michael Jackson és considerat per molts com un dels millors artistes de tots els temps, sinó el més gran. És un dels artistes més venuts de tots els temps, el músic més premiat de tots els temps i encara ostenta la distinció de tenir l’àlbum més venut de tots els temps. Al llarg de la seva vida, Jackson va guanyar innombrables premis i va ser inclòs en el Saló de la Fama del Rock and Roll, entre d’altres fites.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada