Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de gener del 2023

'Tomb Raider Film'.


A més de la notícia que vaig publicar ahir, del desenvolupament d’una sèrie de Tomb Raider per a Amazon escrit per Phoebe Waller-Bridge, ara també s’ha revelat que un nou film de Tomb Raider també es troba en etapa de planificació per a Amazon.

Segons THR, Amazon Studios ha signat un “acord de drets massiu” amb dj2 Entertainment de Dmitri M. Johnson per a produir la sèrie de televisió, un videojoc i també un film. De la mateixa manera que l’univers cinematogràfic de Marvel, Amazon planeja explicar històries interconnectades a través de diferents mitjans amb els tres connectats entre si d’una manera o un altre. Si bé els detalls són escassos sobre el film, es diu que l’acord general de drets és un dels compromisos més grans de Amazon, tan sols eclipsat per El Senyor dels Anells.

Encara no es sap si Waller-Bridge també estarà involucrada en el film, tot i que es sap que no està involucrada en el videojoc que es va anunciar l’any passat. Mentre tant, dj2 Entertainment també està treballant per a dur Life Is Strange i Disco Elysium a altres mitjans, ja que ha trobat la seva àrea adaptant títols de videojocs, sent els títols de Sonic the Hedgehog el seu gran èxit.

Fins ara hi ha hagut tres films live-action de Tomb Raider. Angelina Jolie va protagonitzar Lara Croft: Tomb Raider el 2001 i Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life el 2003, mentre que Alicia Vikander va protagonitzar el film de 2018 Tomb Raider, que anava a obtenir una seqüela abans de ser cancel·lada l’any passat després de que MGM perdés els drets cinematogràfics (que després van ser adquirits per la seva companyia germana Amazon Studios mig any després).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada