Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 28 de gener del 2023

'Children of the Corn Remake'.


RLJE Films and Shudder ha adquirit amb èxit els drets del remake de Children of the Corn, llargament endarrerit, del director Kurt Wimmer. El film tindrà una estrena als cinemes de 18 dies a partir del 3 de març, més de dos anys des de que el thriller de terror va acabar la seva producció oficial a Austràlia. Després de la seva estrena limitada, farà el seu debut en serveis de vídeo sota demanda i digitalment el 21 de març.

“Estem encantats de treballar amb Kurt Wimmer i dur la seva visió de aquesta clàssica història de Stephen King a noves audiències”, va dir Mark Ward, director d’adquisicions de RLJE Films, en un comunicat (a través de Deadline).

Basat en el conte de 1977 de Stephen King, Children of the Corn està escrit i dirigit per Wimmer. La història es va adaptar per primer cop a la gran pantalla l’any 1984, amb Linda Hamilton i Peter Horton com a protagonistes. El pròxim remake estarà protagonitzat per Elena Kampouris (Before I Fall), Kate Moyer (When Hope Calls), Callan Mulvey (Avengers: Endgame) i Bruce Spence (The Road Warrior).

“Segueix a una nena de 12 anys a Nebraska que està posseïda per un esperit en un camp de blat de moro agonitzant”, diu la sinopsis. “Ella recluta a altres nens en el seu petit poble per a anar a un tumult sanguinari i matin a tots els adults i a qualsevol altre persona que se’ls oposi. Un brillant estudiant de secundaria que no acceptarà el pla, és la única esperança de supervivència del poble”.

El remake serà produït per Lucas Foster, Doug Barry i John Baldecchi amb Wimmer, Mathieu Bonzon, Donald P. Borchers, Pascal Borno, John Fragomeni, Brian LaRoda, Keri Nakamoto, Andre Gaines i Sean Harner com a productors executius.

Dirigit per Fritz Kiersch i escrit per George Goldsmith, l’adaptació cinematogràfica de 1984 va recaptar 14.568.989 (no es va estrenar internacionalment). El film es centra en una parella jove que queda atrapada en un poble remot on un perillós culte religiós de nens creu que tots els majors de 18 anys han de ser assassinats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada