Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de gener del 2023

'Borderlands'.


Després de les informacions que circulen sobre la producció del pròxim film de Borderlands de Lionsgate, des de Deadline ens informen que el director de Deadpool, Tim Miller, s’ha registrat per a supervisar les noves regravacions (reshoots en angles) de dues setmanes necessàries per a l’adaptació cinematogràfica de l’exitosa sèrie de videojocs.

El mitjà informa a més que el director Eli Roth no ha estat acomiadat. En canvi, ha deixat que Miller es faci càrrec de les noves filmacions del film Borderlands mentre tant, ja que actualment està en producció per al seu nou film de terror titulat Thanksgiving (Dia d’acció de Gràcies), que es basa en el seu tràiler parodia que estava en el film de Grindhouse de Robert Rodríguez de 2007.

S’espera que el film Borderlands existeixi en un univers diferent al del videojoc, el que permetrà que el projecte s’allunyi del primer joc de la franquícia. El film farcit d’estrelles estarà protagonitzat per Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Ariana Greenbaltt, Florian Munteanu, Oliver Richters i Edgar Ramírez.

L’argument diu el següent: “Lilith (Blanchett), una bandida perversa amb un passat misteriós, torna de mala gana al seu planeta natal de Pandora per a trobar a la filla desapareguda del S.O.B més poderós del univers, Atlas (Ramírez). Lilith forma una aliança amb un equip inesperat: Roland (Hart), un ex mercenari d’elit, ara desesperat per la redempció; Tiny Tina (Greenblatt), una fera demolidora preadolescent; Krieg (Munteanu), el protector musculós i retòric de Tina; Tannis (Curtis), el científic amb un dèbil control del seny; i Claptrap (Black), un robot persistent i enginyós. Aquests herois inversemblants han de lluitar contra monstres alienígenes i bandits perillosos per a trobar i protegir a la nena desapareguda, que pot tenir la clau d’un poder inimaginable. El destí del univers podria estar a les seves mans, però lluitaran per quelcom més: l’un per l’altre”.

Abans de que comencés la filmació, el projecte ha reunit un repartiment força impressionant per a interpretar als populars personatges dels videojocs, amb la guanyadora d’un Oscar Cate Blanchett i Kevin Hart com els primers en ser confirmats. Poc després, vindrien: Jamie Lee Curtis, Jack Black i Haley Bennett juntament amb Greenblatt i Florian Munteanu, que també es van unir al film.

El Maig de 2020 es va anunciar que la guanyadora d’un Oscar, Cate Blanchett (Carol, Blue Jasmine, The Aviator, Thor: Ragnarok), encapçalaria el projecte com a Lilith, una sirena i una lladre llegendària equipada amb habilitats màgiques.

Borderlands és una de les franquícies de videojocs més exitoses del món, amb més de 57 milions de unitats venudes en tot el món, incloses més de 22 milions de unitats de Borderlands 2. Més d’un milió de jugadors cada mes encara juguen l’entrada de Borderlands 2 de 2012. La entrega, Borderlands 3, es va llançar el Setembre de 2019, i ja ha venut quasi 8 milions d’unitats en tot el món i va rebre el premi al Millor Joc Multijugador a Gamescom.

Borderlands estarà produït per Avi Arad i Ari Arad, els quals produeixen a través de la seva companyia Arad Productions, i Erik Feig, a través de PICTURESTART, els quals han dirigit el projecte i supervisat el desenvolupament, inclos l’últim esborrany del guió del dues vegades guanyador d’un Emmy el guionista Craig Mazin. Els productors executius del film són Randy Pitchford, productor executiu de la franquícia de videojocs Borderlands i fundador de Gearbox Entertainment Company, i Strauss Zelnick, president i director executiu de Take-Two Interactive.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada