Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 23 de gener del 2023

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Paramount Pictures ha publicat un nou tràiler del seu pròxim film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, l’adaptació cinematogràfica live-action de la popular franquícia de jocs de taula de Hasbro. El film està programat per arribar als cinemes el pròxim 31 de març.

El film d’acció real Dungeons & Dragons està escrit i dirigit pel duo de Game Night, Jonathan Goldstein i John Francis Daley. El film està protagonitzat per Chris Pine (Wonder Woman 1984), Michelle Rodriguez (F9), Justice Smith (Detective Pikachu), Hugh Grant (The Undoing), Sphia Lillis (It Films), Chloe Coleman (My Spy) i Regé-Jean Page (Bridgerton).

A continuació podeu veure’n el nou tràiler...

          

          


Honor Among Thieves explica la història d’un grup de bandarres que es troben en el centre d’un esdeveniment catastròfic. Després de robar amb èxit un artefacte antic com a part d’un treball de rutina, l’equip de Chris Pine descobreix que accidentalment han dut el Dia del Judici Final al seu món. Amb Michelle Rodriguez oferint els seus músculs i Pine aparentment oferint les seves habilitats amb el llaüt, han de tractar de revertir el seu destí i salvar el regne de la fantasia.

Gran part del avanç mostra les recreacions de Hollywood de criatures i conceptes que els jugadors de taula han estat imaginant durant dècades. Una de les escenes més destacades involucra a Sophia Lillis transformant-se d’un costat al altre en un ós òliba, una criatura que fusiona dos animals terrestres en una ferotge bèstia de fantasia. El seu personatge també es teletransporta a través de les parets en un punt, consolidant-la com una usuària de màgia en la festa del film.

Dungeons & Dragons ha ocupat un lloc destacat en la cultura pop durant els últims anys, en part degut al augment de les transmissions i comunitats de Twitch, el que fa que el joc sigui més accessible que mai. Els creadors del joc a Wizards of the Coast també l’han barrejat recentment amb la seva altre propietat més famosa, el joc de cartes col·leccionables Magic: The Gathering, amb excel·lents resultats.

Aquest és el segon gran intent de convertir el popular joc de rol de taula de Hasbro en una franquícia de Hollywood. El primer, anomenat simplement Dungeons & Dragons, va estar protagonitzat per Marlon Wayans i Jeremy Irons en els papers principals. El film es va estrenar el 2000 davant el disgust dels crítics i el desinterès de l’audiència, però això no va aturar la producció de dues seqüeles directes a vídeo. En la gran tradició dels cobraments de DTV, aquests films tenien molt poc a veure amb l’original, i és provable que aquest reinici també tingui poc a veure quan arribi als cinemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada