Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 15 de gener del 2023

'X-Men Reboot'.


Els X-Men arribaran al Món del Univers Cinematogràfic de Marvel en algun moment, i tot i que no se’n sap res sobre la seva introducció en el UCM, Nate Moore productor de Marvel Studios va proporcionar als fans una petita actualització sobre el seu estat.

En declaracions a Deadline sobre l’últim pòdcast Crew Call, se li va preguntar al vicepresident de producció i desenvolupament de Marvel Studios, Nate Moore, sobre els pròxims projectes que podrien entusiasmar-lo. Específicament, se li va preguntar a Moore si hi havia algun superheroi que li agradaria veure dur a la gran pantalla. Moore després va anomenar al llegendari grup dels X-Men i va dir que estaven en els “primers dies” de reiniciar el projecte.

“No és cap secret que els X-Men estan tornant a casa, si parles de Storm i Bishop, són dos dels grans personatges d’aquesta franquícia”, va dir Moore, abans de assenyalar que estaven en els “primers, primers dies” del reinici.

Actualment, no hi ha cap decisió de càsting o inclús d’equip que s’hagin pres sobre un possible nou film de X-Men. Tot i això, diversos actors han estat surant en els rumors, incloent Giancarlo Exposito, qui va dir que li encantaria interpretar a Charles Xavier, el Professor X, en el film.

“S’ha parlat de Magneto, s’ha parlat de Dr. Freeze, s’ha parlat de Dr. Doom”, va dir Exposito durant una aparició en el TJH Superhero Car Show & Comic Con de l’any passat. “Està el professor X...Buscaré quelcom que sigui diferent, hi ho posaré en l’univers que hi sigui el professor X”.

Tot i això, informacions anteriors de Devin Faraci de Cinema Sangha suggereixen que Marvel pot no estar llest per anunciar oficialment la presentació dels X-Men fins dintre d’uns anys, pel que és possible que els fans hagin d’esperar una mica per obtenir una confirmació més concreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada