Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de gener del 2023

'The Mandalorian Season 3'.

S’ha publicat un nou tràiler i cartell de la tercera temporada de The Mandalorian abans de la seva estrena el proper 01 de març a Disney+.

“Els viatges del Mandalorià a través de la galàxia de Star Wars continuen. Un cop més és un caça-recompenses solitari, Din Djarin s’ha reunit amb Grogu”, diu la sinopsis. “Mentre tant, la Nova República lluita per allunyar a la galàxia de la seva obscura història. El Mandalorià es creuarà amb vells aliats i crearà nous enemics mentre ell i Grogu continuen el seu viatge junts”.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i cartell...

          

          


La sèrie de Star Wars està protagonitzada per Pedro Pascal com un pistoler Mandalorià solitari en els confins de la galàxia. Abans de la nova temporada, Din Djarin va aparèixer prèviament en el spin-off The Book of Boba Fett del any passat. A partir d’ara, Carl Weathers i Gian Carlo Esposito són els únics membres del repartiment confirmats per a la tercera temporada. L’estrella de Back to the Future, Christopher Lloyd, també s’ha unit per aquesta tercera temporada per a un paper d’estrella convidada.

The Madalorian prové dels productors executius Favreau, Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist i Carrie Beck. Favreau també s’estableix com el showrunners i un dels seus directors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada