Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 15 de gener del 2023

'The Penguin'.


S’ha compartit més informació sobre la pròxima sèrie de The Penguin, protagonitzada per Colin Farrell, i el director Matt Reeves va revelar quan es desenvoluparia la sèrie en el món de The Batman.

Parlant recentment amb Collider, Reeves, qui n’és productor executiu de la sèrie, no sols va revelar que la sèrie començarà producció aviat, sinó que va assenyalar que el projecte probablement conduirà a la pròxima seqüela de The Batman.

“En realitat, hi ha un petit teixit de coses que volem fer, la forma en que ho estem fent amb [the] Penguin i com això es remunta a com conduirà a la seqüela, i quina serà aquesta seqüela”, va dir Reeves.

Anteriorment, també s’havia revelat la línia general de temps de The Penguin, i Sarah Aubrey de HBO Max havia dit en una entrevista anterior que la sèrie es desenvoluparia entre ambdós films.

The Penguin succeeix immediatament després del final de The Batman i temporalment abans dels esdeveniments del segon film. La sèrie serà entre els dos films. Ara, més enllà d’això, és divertit per a la audiència saber que serà un pont entre els dos films, però no tinc la llibertat de dir la data real d’estrena”, va revelar Aubrey el mes de novembre.

“L’objectiu d’això es mostrar com és la vida de Oz, i això és en gran mesura als carrers de Gotham, tractant d’aixecar-se com sols el Pingüí pot fer-ho”, va declarar Aubrey. “Com a estafador i estratega amb les seves pròpies ambicions. És un gran exemple de tenir temps durant vuit episodis per explicar una història de personatge d’arc més llarg amb molts girs i voltes deliciosos i nous personatges. Es tractarà en gran mesura de Gotham en aquest nivell de carrer perquè no està volant com ho fa Batman. Tots estem acceptant això com una experiència molt específica per al públic”.

El drama limitat es basarà en els personatges de DC creats per Bob Kane i Bill Finger. Està essent escrit per Lauren LeFranc, qui també n’és el showrunners. Els primers dos episodis estaran dirigits per Craig Zobel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada