Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 22 de gener del 2023

'A Quiet Place: Day One'.

Segons Above the Line, l’estrella de Hereditary, Alex Wolff es reunirà amb el director Michael Sarnoski ha A Quiet Place: Day One de Paramount Pictures.

Wolff i Sarnoski van treballar junts anteriorment en el drama Pig de 2021, aclamat per la crítica. Si es confirma la seva elecció, s’uniria a les estrelles principals prèviament anunciades, la guanyadora d’un Oscar Lupita Nyong’o i la revelació de Stranger Things, Joseph Quinn. Encara no es sap a qui interpretaria Wolff.

A més de la pròxima preqüela de terror, Wolff també el podrem veure en el seu següent projecte d’alt perfil, el film biogràfic de Christopher Nolan, Oppenheimer.

A Quiet Place: Day One, estarà dirigit per Michael Sarnoski (Pig), basat en una idea original de John Krasinski. Representarà l’arribada dels extraterrestres cecs que s’han apoderat per complet del món que John Krasinski va imaginar per primer cop en el film original de 2018.

A quiet Place Part 2 va sacsejar el to de la franquícia de terror amb una emocionant escena que mostrava el caos dels primers dies de la invasió. Day One ampliarà encara més aquest concepte al temps que canviarà la perspectiva més enllà de la família Abbott que segueix la saga principal.

Day One servirà com un entremig dels films principals de la franquícia, ja que el director John Krasinski tornarà per a dirigir la tercera entrega. Aquest film s’estrenarà en algun moment de 2025, però això està força llunyà i definitivament està subjecte a canvis.

A Quiet Place: Day One s’estrenarà el 08 de Març de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada