Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de gener del 2023

'The Last of Us Season 2'.


L’adaptació televisiva de l'aclamat videojoc de Naugthy Dog, The Last of Us ha estat tot un èxit i ara s’ha encarregat de forma oficial una segona temporada.

Aquest moviment es produeix després de que The Last of Us va obtenir el segon debut més gran de HBO: L’episodi d’estrena de la sèrie va superar els 22 milions d’espectadors a nivell nacional. Encara no es sap quants episodis tindrà la segona temporada, però es provable que comenci a adaptar el segon videojoc de la franquícia: The Last of Us Part II.

“Em sento humil, honrat i francament aclaparat de que tanta gent hagi sintonitzat i connectat amb la nostre narració del viatge de Joel i Ellie. La col·laboració amb Carig Mazin, el nostre increïble repartiment i equip, i HBO ha superat les meves ja altres expectatives”, va dir el productor executiu Neil Druckmann. “Ara tenim el plaer absolut de poder fer-ho de nou amb la segona temporada! En nom de tots a Naughty Dog i PlayStation, gràcies!”.

El productor executiu Craig Mazin va elogiar a Druckmann i al equip de HBO abans de la segona temporada.

“Estic molt agraït amb Neil Druckmann i HBO per la nostra associació, i estic encara més agraït amb els milions de persones que s’han unit a nosaltres en aquest viatge”, va dir Mazin. “L’audiència ens ha donat l’oportunitat de continuar, i com a fan dels personatges i el món que van crear Neil o Naughty Dog, no podria estar més preparat per a tornar a submergir-me”.

The Last of Us té lloc 20 anys després de la destrucció de la civilització moderna. Joel, un supervivent reconsagrat, és contractat per a treure de contraban a Ellie, una nena de 14 anys, fora d’una zona de quarantena. El que comença amb un petit treball aviat es converteix en un viatge brutal i esquinçador, ja que ambdós han de travessar els EE. UU i dependre l’un del altre per a sobreviure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada